Congrats FLERR…congrats Tuan @suhaimi saiful 👏👏👏…Alhamdulillah, brand FLERR dan jadi 1 TRADEMARK BERDAFTAR dan dah boleh gunapakai symbol ®.
.
Siapa tak bangga, jika biznes klien kita makin MAJU & BERKEMBANG, bukan hanya di MALAYSIA bahkan di luar negara juga…insya Allah.
.
Tengok signboard di bangunan ni pon tahu betapa hebat biznes FLERR ni 🤩
.
Tuan/Puan ingin menjadi sebahagian usahawan di bawah rangkaian biznes FLERR boleh hubungi mereka melalui link di bawah 👇👇👇
.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218161089005120&id=1425595221
.
Anda nak jadikan BRAND produk/servis anda macam FLERR?…jangan malu2 contact kami di
Www.wasap.my/60126729620. Kami sedia untuk bantu anda semua 😍
.
.
#mdazeziTM0126729620
#trademark
#SifuTrademark
#weareIPLOVERS
#MAH_IP
#elakkenaciplak
#jangannasijadibubur